Oldalak

2020. november 21., szombat

Merre tartunk most? A világ helyzete.

 

A "CORONA"-TERRORNAK ÖRÖKKÉ KELL TARTANIA – HOGY MEGAKADÁLYOZZA AZ EMBERISÉG FELÉBREDÉSÉNEK KÖVETKEZMÉNYEIT.
Egy világterror uralom félállítása van készülőben – aki mindezt még nem ismerte fel, az elmebeteg vagy a sötét középkorban él. Lehetséges azonban, hogy mindez a jelenlegi amerikai elnök, Trump újraválasztása ellen irányul – mert ez az egész egy PUCCS!
De vizsgáljuk meg a tényeket közelebbről a tisztánlátás érdekében.
Az, hogy Donald Trumpot ki kell iktatni s nem szabad megengedni újraválasztását – az minden gondolkodó ember számára teljesen világos kell/kellene, hogy legyen...
4 éve tartó küzdelem ezért a célért, eltávolítása az elnöki székből, vádak a legkülönfélébb, perverz módon, nyílt gyilkossági felhívások az elmúlt években – azt hiszem, ennyi elég. Elnöksége kezdetétől hallhatjuk mindezeket, szinte naponta.
Már elnöksége elejétől a rituális globalisták folyamatosan, nyíltan vagy burkoltan szervezkedtek ellene.
Példaként felhozhatjuk az USA-ban élő, 23 éves repülőtanulót, Emaheldin Elsayed-et. Ő volt az, aki a Facebook oldalán nyíltan írta: „Fel vagyok készülve, Donald Trump-ot meggyilkolni s ezért életem végéig a börtönbe menni. Az egész világ hálás lenne nekem ezért."
„Hálából" minden oldalról kizárólag MEGÉRTÉST kapott s amikor a büntetőeljárás megindult ellene, ügyvédje Hani Buchra kijelentette: „Ő még csak egy gyerek, aki ostobaságot csinált. Semmi más, csak dühöngő retorika". Képzeljük csak el, egy „baloldali", 23 éves suhanc kirohanását egy vezető republikánus politikus ellen – feltehetőleg soha nem kerülne szabadlábra.
Közvetlen ezután a globalisták megvádolták a hivatalban lévő elnököt, aki szerintük Amerika izolációja és a katonai kalandorság között lavórozik – mert Ő agresszívan egy globálisan összekötött világ ELLEN politizál, aki egy gyűlölettel töltött szavakat használ az amerikaiban élő muszlimokkal szemben, s az alkotmány által biztosított szabadságot akarja megtagadni a muszlimoktól. Az sem nyerte el a globalisták tetszését, hogy Trump a Mexikóból érkező, illegális bevándorlókat egy kerítéssel akarta akadályozni. Egyik fő bűnként rótták fel, hogy Trump az orosz elnököt csodálja - mindez a Föld leghatalmasabb demokratikus állama elnökének – nem kívánatos.
Trump már beiktatási beszédében jelezte azon szándékát, hogy világviszonylatban be akarja fejezni Amerika katonai „kalandjait" - s eddigi hivatali ideje alatt ezen ígéretének nagy részét sikerült is valóra váltania. Az ellenpropaganda természetesen nem „alszik" - rendszeresen az ellenkezőjéről tudósítja az olvasókat.
Az Orwell-i hazugságelmélet követve rendszeresen kerülnek a hírekbe pontosan az ellenkezőjéről szóló híresztelések. Trumpnak sikerült volna ígéreteit valóra váltani Amerika idegenben folytatott háborúinak befejezésére, a globalista katonaság vezetői azonban rendszeresen néha áthidalhatatlan akadályokat gördítettek szándékai megvalósítása elé. Két hónappal a választások előtt, 2020-ban Trump bejelentette a vég-nélküli globalista háborúk ELLENI HARCOT a Pentagonnak.
Mindezt egyetlen amerikai elnök sem tette meg az elmúlt időszakban!
Természetesen – a kb. 150 fő-fő globalista nem marad tétlen! Ők megvádolják a hivatalban lévő elnököt, hogy Amerika tekintélyét, mint a világ vezető nagyhatalmat súlyosan megrongálta s a világméretű "Corona"-járvány megfékezésére egyáltalán nem alkalmas. Megvádolták azzal, hogy megengedte külföldi hatalmaknak beavatkozni az amerikai választásokba, ezzel elárulta az amerikai értékeket. Megvádolták, hogy a jogállamot, a titkosszolgálatot aláásta, Amerika biztonságát súlyosan veszélyeztette s teszi ezt a mai napig, s Amerika lakosságát megosztotta.
Mondják mindezt azok a globalisták, akik évtizedeken keresztül kihasználták a világot, anyagi érdekeik előnyére, bombázták a világ országait, terrorizálták a lakósságot – mindazért, hogy elérjék sötét céljukat: a VILÁGKORMÁNYT s a VILÁGSZOCIALIZMUST.
Kep: A Satan arca
Trump győzelmével a globalisták egyáltalán nem számoltak s a mai napig nem tudják lenyelni a keserű pirulát. Ők inkább Hilary Clintont kívánták az elnöki székbe – aki biztosította volna számukra a végtelen pénzszerzési lehetőségeket s a szociális medián keresztül kontrollálni az emberiség minden tagját. S íme: maga Merkel is támogatta ezt a tervet: legalább 5 millió Eurót utalt Clintonnak a választási küzdelme támogatására ezzel is elősegítve hatalomra kerülését.
Az egyetlen ok, amiért Trump fizikailag még nem került megsemmisítésre az, hogy a globalisták a jelenlegi nacionalista helyzetet nem tudják REÁLISAN megítélni! A globalisták eddigi próbálkozásaik során annyiszor szenvedtek már vereséget, hogy ezek után kizárólag a Pandémia-megoldás jutott az eszükbe, mint a végső megoldás, amely mindig is az utolsó eszköz volt a kezükben.
A halalfélelem arra fogja kényszeríteni a reális gondolkodásra képtelen embereket (amiről a globalisták már évtizedek óta gondoskodtak), hogy szabad akaratukból feladják valamennyi jogukat s alávessék magukat egy eddig nem létezett, ám tervezett terrornak. A hivatalban lévő elnök elsősorban a gazdaságra koncentrál, hogy a lakosság életszínvonalát, jövedelmet emelje – mindez természetesen a globalisták nemtetszését váltotta ki.
Trump NEMZETI POLITIKÁJA, melyet eskütétele alkalmával nyíltan kihirdetett: „Amerika az első" - az amerikai lakosságot egy gazdasági felemelkedéshez vezette, melyről a statisztikusok is megállapították: 50 év óta ilyen eredményes nem volt a gazdaság Amerikában. A globalisták által megszervezett Corona Pandémia hivatott arra, hogy ezt a kiemelkedő gazdasági eredményt teljesen tönkretegye!
Trump az egész Pentagon vezetést ellenségének tudhatja. AMIKOR a Corona fertőzést megállapítottak nála, egyáltalán nem volt biztos, hogy milyen eredménnyel végződik a fertőzés: a globalisták előrehozott katonai puccsával vagy az elnökhöz lojális erők győzelmével. Az eredmény ismert: a hivatalban lévő elnök gyógyultan hagyta el a katonai kórházat, bár legalább olyan utálatnak örvend, mint annak idején Hitler – néhány napon belül el fog dőlni a közdelem a globalisták és a pillanatnyilag oly nagy „utálatnak" örvendő elnök között.
Trump legnagyobb "hibája" az volt, hogy a választási ígéreteit nagyrészt be is tartotta. Amit nem tudott betartani – megteheti a jövőben, ha megnyeri a választásokat. Trump harcot indított a globalizmus ellen – ezt jól mutatja a 2016 október 13-i beszéde, ahol kijelentette:
„ A mi választási harcunk reprezentálja ezeknek az embereknek (globalistáknak) egy egzisztenciális fenyegetést, amilyet eddig ők még nem éltek át. Ez a választás nem arról szól, hogy a következő 4 évre egy másik kormányt választunk. Ez a választás a jövőnkről szól, a CIVILIZÁCIÓRÓL: hogy a nép a kormány feletti hatalom gyakorlását visszaszerezze. Emberek, az egész világon. Mi, Amerika polgárai most egy sorsforduló előtt állunk, a mi államunkat ismét felépíteni, a népnek tett ígéreteinket valóra váltani. Minden jövőbeli döntés, ami a nemzetközi kereskedelmet, adókat, bevándorlókat vagy a külpolitikánkat érinti az amerikai polgárok és családjuk hasznára történjék. Határainkat meg kell védenünk azok ellen, akik a mi áruinkat előállítják. Én értetek fogok harcolni minden lélegzetemmel azok ellen, akik állandóan panaszkodnak – de semmit nem tesznek. Nem foglak benneteket a bajban hagyni. Nem fogunk tűrni olyan politikusokat, akik csak beszélnek, de nem cselekszenek. Az üres beszed ideje lejárt – mi vissza fogjuk hozni a mi jólétünket."
Ez a beszéd egyértelmű háborús üzenet volt a globalistáknak – s mindenki tudta ezt. Trump mindezt komolyan gondolja, s mindez élet-halál harcot jelent. Már Trump választási győzelme után kezdett derengeni egyesekben, hogy az egyetlen megoldás annak megakadályozására, amit a megválasztott elnök tervez az egyetlen mód: ennek az embernek a megsemmisítése!
Ansgar, az egyik fő világglobalista rövid 1 hónappal a választások után mar nyafogott:
„Ez annak a világnak a vége, ahogy mi ezt ismerjük? A jelenlegi elnök teljesen más, mint más politikus. Egy biztos: ő még sok meglepetést fog okozni nekünk."
Amikor Trump a Holokauszt nap alkalmával 2017. január 27.-én egy Holokauszt üzenetet adott ki, de említést tett a zsidókról - „felrobbantotta" a hidakat, megszüntetve ezzel a visszavonulás lehetőségét. A zsidók jajgatása az egész Glóbust átfogta, amint azt Debora Lipstadt kijelentése mutatja: „A Holokauszt zsidótlanítása a Fehér Ház által nem más, mint egy gyenge Holokauszt tagadás. A Holokauszt zsidótlanítása nem egy kemény tagadás, követi azonban ugyanezt a végcélt".
(The Atlantik 2017. januar 30.).
Egyidejűleg Trump megszüntetett két fontos szervezetet, akik az emberség, a kultúra köpönyege alatt egyetlen célért dolgoztak: a Holo-sztory továbbéltetése. A két szervezet a „Endowrement for the Humanities alapitvany, calamint a „>National Endowment for the Arta. Ez a két szervezet került Trump által teljes egészében felszámolásra.
A Globalisták bandája felkészült az állandó harcra Trump ellen – a végső, keserű befejezésig. Németországban erre a hírre a támogatókat nem lehetett megvigasztalni, mint azt >Jakob Augstein 2017. január 26. -án a Spiegel-ben felfedte:
„Mi lesz, ha Trump eredményes lesz? Trump, a milliárdos – a nép hőse – a kapitalizmus krízise? A világ trumppá tétele hatalom-nélkülivé tesz bennünket, ő előkészíti az utat. Kitört a Trump láz."
Nocsak – hol marad a Corona?
Trump kétoldali, globalistaellenes gazdaságpolitikája Trumpnak egy példa nélkül álló népszerűséget „adományozott", ezzel szemben a globalista ellenségei, élükön Kínával egyenesen pánikba estek. A globalisták rájöttek: Trump nem tartozik a szabadkőművesek páholyához. Már a választások idején, 2016 márciusában hangoztatta Gingrich, az amerikai alsóház szóvivője kijelentette:
Amennyiben Trump más, mint a többi politikus, csak azért, mert nem tartozik semmifele titkos társasághoz. A Republikánus Pártban kitört a pánik! Mert Trump nem tartozik közéjük, nem tartozik a Club-ba, nem kellett végigjárnia a felvételi rituálékat, tehát nem tartozik egyetlen titkos társasághoz, az establishment-hez.
Amikor aztán Trump a globalistákat, az ANTIFA-t TERRORORGANIZÁCIÓNAK nyilvánította – a globalisták végérvényesen „persona non grata"-nak, eltávolításra érettnek nyilvánítottak. „Trump támadása az ANTIFA ellen támadás a zsidók ellen". Néhány nappal később a magas katonai vezetők is elszakadtak Trumptol. Szinte hihetetlen: Trump a globalisták szerint egy bűnöző – s lehetetlen mindezt meg fokozni! Trump azonban egy TV vitában a félig szenilis , teljesen korrupt Joe Biden -nel szemben. Trump távol-tartotta magát az un. Neonáci csoporttól s még csak azt sem ismerte el, hogy „készenlétben" tartja magát számukra.
Keményen kijelentette: „valakinek tennie kell az ANTIFA és a Jobboldal ellen – mert nekünk semmifele BALOLDALI, hanem egy JOBBOLDALI problémánk van".
Nem meglepő, hogy néhány nappal később Trump a Coronavírus fertőzése miatt kórházba került s a valamikori US Kongresszusba való jelöltségre palyazo DeAnna Lorraine a Twitteren feltette a kérdést: Lehetséges, hogy Trump Corona fertőzése egy kínai kísérletre vezethető vissza? Esetleg a kínaiak egy Trump elleni támadással akartak bosszút állni hátrányos megkülönböztetésükért? Feltűnő, hogy egyetlen Demokrata képviselő sem fertőződött a vírussal. Feltűnő, hogy a Kínából eredő vírus pontosan tudja, hogy kell célzatosan a szenátus jogi bizottságának tagját találja meg.
Pontosan 2 nappal a TV vitat követően Trump fertőzöttsége került kimutatásra. (A vírus lappangási ideje 2 – 3 nap). Úgy látszik – a jobboldaliak mindenre képesek!"
Trump Corona (?) fertőzése ékesen bizonyítja a világ előtt: ez a VÍRUS nem halálos!! Mindezzel az is bizonyított, hogy a globalisták mindezzel a hazugsággal komoly vereséget szenvedtek. Felmerül a kérdés: mit érnek a kidobott milliók a víruskutatásra, miért propagáljak olyan vehemenciával, hogy oltás nélkül nincs gyógyulás a vírus által okozott fertőzésből? Miért mutogatnak a Tv-ben szinte MINDEN híradásban kórházi intenzív osztályokat lélegeztetőgéppel kezelt betegekről?
Ennek én kizárólag egy okát látom: az emberekben a FÉLELEM felkeltése és félerősítése.
Mert aki fél – azt könnyű manipulálni, könnyű bemagyarázni neki, hogy be kell oltatnia magát, különben meghal. Még nagyobb támogatottságot érhetne el Trump, mert ö a Remdisivir nevű gyógyszertől gyógyult – amit Németországban a Merkel kormány a lakosságtól megtagadott – nem véletlenül. A németeknek egy GEN-Koktélt akarnak beadni, amely a központi idegrendszert károsítja! A tettesek célja: olyan sok halottat produkálni, amennyi csak lehetséges. Az idősek meghalnak – csak az nem tűnik fel senkinek, hogy ők idősek, s túlnyomó többségben krónikus betegek voltak. Ha megnézzük a magyar kormány honlapján az elhalálozottak halálozási okait – nagyítóval sem találjuk ezt a szót: CORONA.
Nos, mit nyernek a kormányok a halálozás megemelkedésével? Megspóroljak az elhunytak nyugdíjait, a szociális kiadásokat – ami az éves költségvetésben a legmagasabb összeggel jelenik meg. 2019-ben Németországban a szociális kiadások először haladták meg az 1 BILLIÓ eurót! Néhány millió nyugdíjassal kevesebb – a stresszben szenvedő biztosítok az évi 400 millió eurót könnyebben tudjak kiadni az idegen „betolakodóknak", akik minden egészségügyi ellátást térítés nélkül megkapnak – az őslakos biztosítottakkal szemben. Felvetődik a kérdés: ha nem a megspórolt nyugdíjaknál, az orvosi ellátás csökkentésével a nyugdíjasoknál lehet elsősorban a kérdést megoldani? A masszív elhalálozás segítségére van a tervszerűen tönkretett gazdaságnak is. 50 %-al kevesebb az államháztartásnak, 500 % többletkiadás az örökös munkanélküliség által.
Tehát: tüntessük el az időseket, nyugdíjasokat kedves Bill a merkelistak örömere!
Hallottál már valaha arról kedves Olvasó, hogy legelőször az idősek, betegek a kapjak meg a Gates-Gen „oltásokat" ipari méretekben? A jelenlegi kormányoknak eszükben-sincs az egészségünk miatt aggódni!
MÉG-EGYSZER: a világon nincs semmifele PANDÉMIA, nincs megemelkedett egészségügyi rizikó, a tesztek nem a valóságot mutatják!! A hivatali, hesseni orvos, Prof. dr. Gottschalk mindezt be is bizonyította: először az öregeket és betegeket – habar a Corona vírus NEM VESZÉLYESEBB, mint EGY SIMA NÁTHA!!
Következtetés: NE HAGYD MAGAD TESZTELNI – NEM KERÜL MEGÁLLAPÍTÁSRA; HOGY CORONAVIRUSOS VAGY!!! E R T H E T Ö ?
De térjünk vissza Amerikába s az ott zajló eseményekre:
mialatt a Trump kormány tessék-lássék a globalisták előírásait hajtja végre, a háttérben előkészíti a választások utáni kormányzást. Trump előkészíti az egyik legnagyobb „csapást" a globalisták ellen: előkészületeket tesz ezek legnagyobb ellensége, EDWARD SNOWDEN rehabilitálására!!
Snowden pillanatnyilag Putyin „vendégszeretetét", védelmét elvezi, de Trump az ö megkegyelmezésén dolgozik. Snowden egy interjúban nyilatkozta: „ Egy vírus – káros. De a jogok megsemmisítése – HALÁLOS – MERT A JOGAINKAT NEM KAPJUK MEG SOHA TÖBBÉ Ha most a szükséges intézkedéseket jóváhagyjuk, ezek az intézkedések RAGADÓSSÁ válnak, kiszélesíthetők – a hivatalok pedig megszokják az új, kiterjesztett hatalmukat. A Coronavírusnak van egy komoly problémája, ez azonban csak átmeneti. Lesz egy oltóanyag, vagy mindenki védett lesz a vírus ellen – 2 év múlva legkésőbb ez a probléma eltűnik. Sajnos – a mostani döntések konzekvenciai MEGMARADNAK. Mi elveszítjük a több száz évén keresztül kiharcolt jogainkat, mert most egy pillanatra pánikba esünk. Mindig, amikor egy krízishelyzet felüti a fejét – a REALITÁS eltűnik vagy eltüntetik az asztal alatt.
„A jelenlegi politikát a PÁNIK hajtja maga előtt, mert biztosítani akarják az ELŐNYEIKET a jövőben is. Ha most a vészhelyzetre tekintettel hoz a rendszer intézkedéseket a lakosság „védelmében" előbb-utóbb túlságosan is megkedveli ezeket az intézkedéseket. Az eredeti vészhelyzet eltűnik – de a kormány megtalálja az új helyzetre a meghozott intézkedések további felhasználását, amivel a korábbi hatalmat fenntarthatja, megerősítheti. Gondolhatják: miért is szükséges ezeket az intézkedéseket feladni? Fabrikálhatunk egy új törvényt, ami az eddigi intézkedéseket még magasabbra emeli. Ezt már sok országban megéltük, mert ez nem egy HELYI PROBLÉMA. Ez pedig azt jelenti: amennyiben egy probléma fellép – a legalacsonyabb szintre kell redukálni – méghozza minden áron. Mi előnyben részesítünk egy társadalmat az egyéni és kollektív rendszer megvédésere.
Ha mi MOST elkezdjük, a JOGAINKAT FELÁLDOZNI egy rövid életű probléma leküzdésére – garantáltan csak rosszabbat idézünk elő".
Ezek a gondolatok párhuzamosak Trump és Putyin szabadságról alkotott elképzeléseivel. Mind a kettő meg akarja menteni az emberiséget a globalista rabszolgaságától. Trump jelentős utalása a médiában, miszerint Edward Snowden nem volt FAIR kezelve – ugyancsak erre utal. A formális titokfeltárással Snowden az emberiséget akarta megmenteni a világ terrorisztikus kormányától.
Mindez a két elnök harcára utal a globalisták ellen a reflektorok fényében s a nagy csata az emberiségért tisztán és világosan látható (már akinek).
Ez a harc a globalisták ellen a harc egy újabb, magasabb formájára utal az emberiség érdekében. Trump s apparátusa egy igen fájdalmas ütést mért az ellenfélre, a globalistákra.
Az ex-államügyész, Kevin Clineschmith bíróság előtt áll - s bűnösnek vallotta magát. Okiratokat hamisítottak, hogy a CIA Trump választási kampányát nem kísérte figyelemmel, nem hallgatta le. Egy korrupt államügyész, egy korrupt FBI – s Trump szerint: „most el lettek kapva".
Nem csoda hát, ha a valamikori zsidó világkongresszus vezére, a „Council on Foreign Relations" elnöke. Richard Haas a szeptember-októberi belső magazinban, a FOREIGN POLICY-ban lángoló szavakkal nyilatkozta: „TRUMP ÚJRAVÁLASZTÁSÁT MINDEN ESZKÖZZEL MEG KELL AKADÁLYOZNI – különben az öreg globalisztikus világrend el fog tűnni."
A jelenlegi, globalisztikus világrend 75 év óta fennáll. A kérdés csak az: mi jönne a helyére? Az amerikai külpolitika évtizedeken keresztül működtette a Szovjetunió és Amerika között a hidegháborút, Németországban, Japánban a DEMOKRÁCIÁT transzformálta. Ezzel a politikával alakult meg az ENSZ, a Valutaalap, a Világbank és a Világkereskedelmi Szervezet. Ennek a politikának köszönhetjük a védelmi rendszerünket, az UN-Biztonsági Tanácsot. A CIA-t, a Honvédelmi Minisztériumot. Mindez egy lamentációval körítve Trump ellen, mert a jelenleg hivatalban levő elnök azzal az elképzeléssel költözött a Fehér Házba – hogy ezt a politikát megszünteti.
Haas idézi a globalisták számara a legkegyetlenebb, legkeserűbb tényeket Trump hivatalba lépésekor mondott beszédéből (2017. január 20.), igencsak korrekt módon:
„Sok éven át a külföldi országok ipara az amerikai ipar kárara meggazdagodott, a szegény országokat szubvencionáltuk, egyidejűleg engedtük haderőinket a teljes kimerülésig süllyedni. Mi megvédtük más országok határait, számtalan milliót adtunk külföldre, miközben Amerika infrastruktúrája majdnem teljesen összeomlott. Mi gazdaggá tettünk más országokat, miközben a mi gazdagságunk, erőnk s a bizalom országunkban a horizontnál köddé vált."
2020. június 13.-án West Ppointban a végzős hallgatók előtt tartott beszédéből világosan kiderül:
Trumt hivatalba lépése óta SEMMI nem változtatta meg akaratát, az alapvető elképzeléseinek megvalósításában. Mint kijelentette:
„Nem az amerikai katonák feladata, más országokat felépíteni, hanem a saját országunkat idegenektől megvédeni. Befejeztünk egy „fejezetet" - a végtelen háborúk idejét. Ettől kezdve más lesz a politika: saját érdekeinket fogjuk megvédeni. Nem a mi feladatunk, idegen országok ősrégi konfliktusait megoldani – mi nem vagyunk a világ rendőrsége".
A globális rend, amely 75 év óta remekül működött – soha többé nem állítható vissza. Mi lesz ezután? Az amerikai modell a 2. világháború óta a mai napig a tévedések, protekcionizmus és nemzeti-ként fog befejeződni."
Minden nap megkapjuk az új „Corona-fertőzések"-ről a friss számokat – ezek azonban semmit nem mondanak a betegségről. Megbetegedésekről, halálozásról manapság már szinte szó sem esik. A varázsszó így hangzik: INFEKCIÓ. Ez elég, hogy akceptáljuk tervezett jogfosztottságunkat.
Nem lehetetlen tehát, hogy a jelenleg hivatalban lévő amerikai Elnök, Donald Trump a legveszélyeztetettebb ember ma a világon!
A választásokkal nemcsak Amerika jövője felől dönt az amerikai nép – hanem az egész világ jövőjéről. Marad a globalizáció s vele lassan fogyatkozó jogaink – vagy előnyére változik a világ?

1 megjegyzés:

  1. hát nagyon szeretném még megérni a kimemenetelét bár nem sok esélyem van mert elmultam 83 éves de az utánam jővők érdekébe

    VálaszTörlés