Oldalak

2020. november 18., szerda

A hazugság és a félelem óriási épülete foglyul ejt bennünket

A valóságban nem létezik olyan korona „járvány”. De az emberek tudatában folyamatosan generálja a PCR-teszt, amely állítólag meghatározza a betegséget okozó, rendkívül veszélyes gyilkos vírus terjedését. Mivel nincsenek súlyos betegek és járványos halálozások, a pozitív vizsgálati eredmények növekedése a járvány potenciális veszélyére utal, így az emberek az emberek rémült tudatában vállalják a valódi járvány gondolatát. Az alapvető jogok állami korlátozása a hazugság és a félelem hatalmas szerkezetén alapul.

Tekintettel a november 2-i megújult totalitárius zárolásra, számomra szükségesnek tűnik kifejezetten bemutatni a PCR-teszt hatalmas megtévesztését, valamint a vírus fantomjának és a betegség tüneteinek kapcsolódó kérdéseit, amelyekről már számos cikk foglalkozott. Egyre több embernek kell felébrednie arra, amit valójában játszanak. A nagy többség hisz a kormánnyal kapcsolatos média csepegésében; Csak akkor lehet megállítani a totalitarizmusba meredek csúszást, ha egyre több ember veszi észre a tudat manipulációit, amelyeknek ki vannak téve, és megfelelő számú ember átlátja a dolgokat.

A PCR-teszt

A lakosság többsége semmit sem tud a jelenlegi "Corona-teszt" valódi funkciójáról, arról, hogy mit és mit nem. Az emberek bizonyítják a rendkívül veszélyes vírusokkal járó járványos fertőzéseket, amelyeket a teszt valójában nem nyújt. Ha a lakosság megérti ezt a tesztet, a hazugság hatalmas hivatalos építése összeomlik, és a totalitárius intézkedéseivel járó „járvány” gyorsan véget ér.

A PCR-teszt egy géntechnikai folyamat, amelyet 1983-ban fejlesztett ki Kary Mullis biokémikus, aki 1993-ban Nobel-díjat kapott érte. A PCR (dt. Polimeráz láncreakció) egy molekuláris biológiai technika a DNS (genetikai anyag) kópiák előállítására. Wodarg ajánlott videója jól magyarázható:

„ A DNS-szálak mesterséges megismétlésének képességére támaszkodik. Ezzel a technikával elméletileg egyetlen DNS-szálból 4 milliárd szálat kapunk 32 duplázási lépés (ciklus) után. ... A megadott ciklusszám letelte után meghatározhatja a felmerült DNS mennyiségét, és így kiszámíthatja azt az apró kezdeti mennyiséget, amelyet egyébként diagnosztikailag nem lehetett volna meghatározni. (...)

Általános szabály, hogy egy vagy több viszonylag rövid DNS-szekvenciát (szekvenciát) regisztrálnak a PCR-ben, nem teljes genomokat. (…) Az általunk keresett génszekvenciák lehetnek genetikai fragmensek részei, vagy a szervezet által termelt mikró szekvenciák milliárdjai közé tartozhatnak.

Ezenkívül egy PCR-teszt egyáltalán nem mond semmit a keresett RNS (a DNS nukleinsava) fontosságáról. Egy dolog tehát a kezdetektől fogva egyértelmű: a PCR-teszt semmilyen körülmények között sem képes kimutatni úgynevezett vírust vagy bármilyen típusú fertőzést. Legjobb esetben csak azt mondhatjuk, hogy a keresett rövid génszekvencia jelen van a mintában, vagy sem. Az, hogy ez fontos-e a vizsgált személy egészsége szempontjából, teljesen más kérdés. "  (Lásd a videót a kezdetektől)

Utóbbi kérdésről Torsten Engelbrecht és Claus Köhnlein "Virus-Wahn" című könyvükben (43. o.) Azt írják, hogy a génszekvenciák betegség-okozó hatása nem bizonyított , inkább okkal feltételezhető, hogy az úgynevezett vírus , egy tünet, vagyis egy meglévő betegség következménye. A hagyományos orvoslás csak Pasteur és Koch ellenséges fogantatásánál állt meg, és egyszerűen nem tudta megvalósítani azt az elképzelést, hogy a testsejtek önmagukban is elkezdhetnének szekvenciákat termelni, például válaszul a stressz tényezőkre.

Dr. Reiner Fuellmich, az egyik ügyvéd, aki parlamenti vizsgálóbizottság hiányában összefogva megalakította az "Alapítvány Corona Bizottságát", hogy kivizsgálja a koronai hype folyamatait és döntéseit , 2020. szeptember 8-i videójában egyértelmű szavakkal beszámolt , amelyek figyelemre méltóak az ügyvéd számára, és feltételezhető, hogy gondosan megfontolták, indokolták és jogilag biztosítottak voltak (min. 0: 17-től):

"Döntőek ... Drosten professzor, a Charité és Wieler professzor szándékosan hamis tényszerű állításai, amelyek sikeresen elhitették a politikusokkal, hogy az úgynevezett PCR-tesztek képesek kimutatni a koronavírus okozta fertőzéseket. Három immunológiai professzor és egy molekulobiológus információi szerint ezek a PCR-vizsgálatok még erre a célra sem alkalmasak. Még a fertőzés kimutatásához sem állnak közel. És erre egyáltalán nincsenek jóváhagyva. ”

Az egyik professzor Dr. Ulrike Kämmerer, virológus és immunológus a Würzburgi Egyetemen, aki (rövidítve) kifejtette: "A PCR-teszt csak a nukleinsavat mutatja, vírust nem. Nem tud fertőzést bizonyítani. A PCR-teszt nem tudja bizonyítani, hogy a vírus képes-e replikálódni, valóban szaporodik-e a gazdaszervezetben, és hogy az ember ok-e okosan beteg benne. " (Hallgasson ide .)

Nemrégiben Matthias Müller alaposan foglalkozott többek között a PCR-vizsgálattal is:

„Ez a vizsgálati eljárás rendkívül problematikus, ha vírusfertőzés kimutatására kell használni, mert alapvetően alkalmatlan erre. Kary Mulis maga mondja ki a kifejlesztett módszert, hogy a kvantitatív vírusfelismerés ezzel a módszerrel ellentmondás lenne. A PCR tesztkészletek gyártói a termékleírásukban még mindenki számára kifejezetten rámutatnak, hogy a módszer nem alkalmas diagnosztikai célokra. ...

A PCR-teszt csak egy apró génszekvenciát keres a feltételezett célvírusból. Ahhoz azonban, hogy ez működjön, ennek a kis génszekvenciának teljesen egyedinek és tipikusnak kell lennie a keresett vírusra; egyetlen más vírusnak sem lehet ugyanaz a génszekvencia a genomjában. Ezt azonban nem lehet kizárni, mert nem ismerjük például a nagyon kiterjedt és többnyire ártalmatlan Corona család összes képviselőjét. "

A pozitív PCR-teszt csak ennek az egyetlen génrészletnek a jelenlétét mutatja, a teljes vírusgenomot nem.

„ A PCR-folyamat eredetileg egy géntechnológiai gyártási folyamat. Nem alkalmas intakt, replikációra képes vírus kimutatására, mivel a teszt eredményéből nem vonhatók le következtetések a patogén potenciálról. ...

A PCR teszt démoni eszköz, mert a tényekkel ellentétben azt állítja, hogy diagnosztikai eszköz. A teszt sem állíthat érvényes állítást az állítólagosan új koronavírus jelenlétéről, és bizonyosan nem tudja diagnosztizálni a "Covid-19" fertőzést. A "Covid-19" csak RT-PCR teszten keresztül létezik, mert ezzel a teszttel teljesen homályosan definiált, klinikailag szinte önkényes tünetképet rendelünk egy állítólagos vírushoz. A világon azonban nincsenek olyan tanulmányok, amelyek bizonyíthatnák az okozati összefüggést a pozitív teszt és bármely konkrét betegség között. "

A piacon lévő összes PCR-teszt prototípusát Christian Drosten fejlesztette ki Berlinben, aki 2020 január elején kezdte el vele, amikor a közösségi médiában csak egy meg nem erősített híresztelés hallatszott hét SARS-fertőzés állítólagos előfordulásáról Wuhanban. Mint a saját dokumentációjából kiderül , a teszt a koronacsalád különböző régi vírusainak génszekvenciájára irányult. Ennek megfelelően teljesen kizárt, hogy a teszt kizárólag az állítólagosan új Sars-Cov-2-n   fog működni, hanem minden olyan törzsön, amelyek

rendelkeznek ezzel az önkényesen kiválasztott génszekvenciával, beleértve az influenzát is. Valószínűleg ezért az influenza statisztikailag teljesen eltűnt. (Lásd részletesen a cikkben.)

Ebből fontos megjegyezni: A Drosten-teszt adatai nem egy eredeti koronavíruson alapulnak, amelyet egy beteg embertől izoláltak volna, fényképeztek le és leírtak volna, hanem egy számítógépes modellen.

A koronavírus SARS-Cov-2

A történet szerint a koronavírus állítólag leugrott egy denevérről, valahogy landolt a wuhani halpiacon, és onnan támadta meg az első embereket. Matthias Müller a fent idézett cikkben vizsgálta a tényeket.

„Az olyan források, mint a Wikipedia, erről csak kellően pontos információkat szolgáltatnak, ezért megvizsgáltuk az eredeti vírusazonosító protokollt . Ebből kiderül, hogy 2020 január elején Wuhanban összesen kilenc betegnél vettek mintát a légzőszervekről. Az összes mintát ugyanazzal az eljárással tisztítottuk. Sérült, reproduktív vírust egyetlen mintában sem találtunk. A talált tárgyak mindegyike műtárgy (emberi termék)sokféle genetikai anyagból, amelyek csak 5–18 ismert vírus és 3-5 típusú baktérium ellen negatívak voltak annak érdekében, hogy kizárják ezeket a betegeknél megfigyelt tüdőgyulladás lehetséges kiváltó okaként.

Érdekes módon elégedettek voltak ezekkel a véletlenszerű kizárási tesztekkel - elvégre legalább 10 különböző baktériumtörzs létezik, amelyek mindegyikének különféle alfaja van, köztük rendkívül veszélyes kórházi baktériumok, amelyekről ismert, hogy tüdőgyulladást okoznak, valamint gombás betegségek és kémiai vagy biológiai eredetű toxinok, szmog vagy sugárterhelés. Wuhan a világ egyik legszennyezettebb városa. Nem akarták ezeket a nyilvánvaló lehetőségeket tekinteni e kilenc beteg tüdőbetegségének egyik lehetséges okaként, inkább feltűnő elhatározással mentek "új" vírust keresni.

A „teljes” genomot a kilenc minta közül hétből rekonstruálni lehetett. Pontosabban fogalmazva: a Sars-Cov-2-t nem „fedezték fel”, hanem inkább rekonstruálták - a talált RNS-fragmensekből (ribonukleinsav) és a réseket számítógépes modellek segítségével töltötték fel. A mai napig nem találtak teljes, sértetlen és replikációra képes (azaz nincs „élő” vírus - ez a kifejezés félrevezető, mert a vírusok technikailag nem „élnek”) a Sars-Cov-2-t nem fedezték fel, izolálták és elemezték. A teljes Corona „felfedezéssel” helyesen beszélünk nem „bizonyításról”, hanem rekonstrukcióról.

Ez az újjáépítés nem felelt meg az ismert Corona családtagok képének, ezért feltételezték, hogy új felfedezés. Azonban, hogy ez a vírus valóban létezik-e, nem is beszélve arról, hogy új-e, ezt nem lehet érvényesíteni, mivel a fent említett rekonstrukciós folyamat a tényleges értelemben nem bizonyíték. (...)

A virológusok beleegyeztek, hogy ne hozzák zavarba egymást ilyen kényelmetlen kérdésekkel. „Tudományos konszenzus” van abban, hogy a géntechnológiai rekonstrukciót „bizonyítékként” kell elismerni. Valójában a rekonstrukció még akkor sem válik bizonyítékká, ha az összes virológus biztosítja egymást arról, hogy az lenne. A felfedezés az első megfigyelése valaminek, ami önmagában létezik. A rekonstrukció viszont egy egész létrehozása az egyes részekből - a fiktív egész elméleti elképzelése szerint. "

Amint M. Müller rámutat, a tudományban négy posztulátum létezik, amelyeket Robert Koch annak idején felvetett, és mindezeknek teljesülniük kell egy kórokozó bizonyításához. Röviden ezek a következők:

1. A kórokozónak jelen kell lennie egy beteg embernél, de nem lehet egészséges egyéneknél.

2. A feltételezett kórokozót tiszta kultúrában kell termeszteni. Ha a kórokozót nem lehet olyan laboratóriumi körülmények között szaporítani, amelyek megfelelnek az előnyben részesített gazdaszervezetének, és teljesen izolálni más organizmusoktól, akkor a kórokozó nem bizonyított.

3. A tiszta kultúrában termesztett és teljesen izolált kórokozónak pontosan azt a betegséget kell kiváltania, amelyet egy egészséges gazdaszervezetben neki tulajdonítanak. Ha ez nem sikerül, akkor nem nyújtanak be igazolást.

4. Keresztellenőrzés: Miután a tenyésztett kórokozó kiváltotta a kérdéses betegséget az egészséges gazdaszervezetben, lehetővé kell tenni, hogy újra izolálják és azonosak legyenek az eredeti kórokozóval.

Egy kórokozó csak akkor tekinthető kimutathatónak, ha mindezek a feltételek teljesülnek. Wuhan első „bizonyítékában” Koch egyetlen posztulátuma sem teljesült, tiszta rekonstrukció volt. A 2020 januárjától Wuhanban végzett első álfelismerés mellett további kísérleteket tettek a SARS-Cov-2 kimutatására. Összesen négy másik tanulmány létezik, amelyek állítólag bizonyítékot szolgáltattak, de ezek az állítólagos bizonyíték-vizsgálatok mind géntechnológiai rekonstrukciós módszerek voltak.

Az újságíró, Torsten Engelbrecht és Konstantin Demeter független kutató, Matthias Müller szerint, az említett tanulmányok összes szerzőjét felkérték, és írásos megerősítést kaptak arról, hogy nyilatkozataik nem tartalmazzák Koch posztulátumai teljesülését. Sőt, beismerték, hogy nincs bizonyítékuk arra, hogy a Sars-Cov-2 genom rekonstruálásához használt, sejttörmelékből származó RNS-anyag bármilyen vírusból származna.

A tapasztalt virológus, Charles Calisher az összes olyan tanulmányt megvizsgálta, amelyet valaha világszerte publikáltak annak megállapítására, hogy a Sars-Cov-2-et valaha izolálták-e tiszta formájában és kimutatták-e replikációra képes vad vírusként. A válasz erre nem. A „járvány” első napja óta a Sars-Cov-2 egyetlen bizonyítékát sem sikerült a világ bármely pontján bemutatni. Eddig a Sars-Cov-2 csak egy elmélet, egy állítólagos kórokozó fantomképe, semmi más. Minden korábbi "bizonyíték" nem bizonyíték volt, hanem géntechnológiai rekonstrukciók. Semmilyen esetben sem tartották be az első Koch-posztulátumot, nem beszélve mind a négyről. " (M. Müller)

Nincs világszerte olyan kísérlet és egyetlen olyan tanulmány sem, amely bizonyítaná az okozati összefüggést az állítólagos koronavírus és az állítólag az általa okozott Covid-19 betegség között.

Ügyvéd Dr. Reiner Fuellmich egy videón megerősíti: „ Mint korábban, a hírhedt Wuhan-vírust senki sem tudta izolálni tudományosan korrekt módon; Az úgynevezett Koch-posztulátumok szerint sehol sem izolálták a vírust. ” Még a CDC , az amerikai Egészségügyi Minisztérium ügynöksége, amely megfelel a német RKI-nak, egy 2020. július 13-i, a 39. oldalon található dokumentumban arról számolt be, hogy nincs vírus .

Az úgynevezett szakértők és politikusok Matthias Müller szerint folyamatosan azt állítják, hogy megalapozottan nyilatkozhatnak e fantom állítólagos tulajdonságairól és hatásairól. De azok a kijelentések, amelyek gyakran „a„ Tudunk a vírusról, amelyek ... ”szavakkal kezdődnek, nem másak, mint áltudományos bohóckodások, hiú önértékelés, dicsekvő pletyka. Ezek a csalók semmit sem tudnak erről a vírusról, mert ezen a bolygón senki, orvos és virológus még soha nem látta. (...)

Arra a kérdésre, hogy miként lehet működőképes oltóanyagot kifejleszteni egy vírus ellen, amelynek eddig csak elméleti modellje létezik, csak nagy képzelőerővel és sok üzleti érzékkel lehet megválaszolni. "

Bár a regény koronavírus egy elmélet, egy hipotézis, amelyet a mai napig nem igazoltak, Matthias Müller úgy véli, teljesen lehetséges, hogy alkalmazható. Ezt nem lehet tagadni az egész vonalon. Csak még nem használták.

De ebben nem követem. Mivel az összes állítólag eddig állítólagos vírusra (burl, himlő, sertésinfluenza, SARS, AIDS vírusok) igaz, hogy még nem sikerült kimutatni őket. Torsten Engelbrecht és Dr. Claus Köhnlein bemutatja "Virus-Wahn" című könyvében:

"... soha - ami a legkövetkezetesebb és legtisztább bizonyíték lenne - nem vettek beteg vért, és az egyik ilyen vírust a teljes genetikai anyaggal (= genom) és a vírusborítékkal izolálták belőle közvetlenül tisztított formában, majd elektron mikroszkóppal rögzítették: nem H5H1 (madárinfluenza), nem az úgynevezett hepatitis -C vírus, nem HIV, és nem sok más részecske, amelyeket hivatalosan vírusnak neveznek, és agresszív vadállatokként ábrázolnak. ”(39. o.)

A hipotézisek tudományosan elfogadhatatlanok, ha soha nem ellenőrzik őket. A vírus több mint száz éve hipotetikus gondolatkonstrukció, amely mára az emberek tudatában az észlelés helyére lépett. Olyan "tudományról" van szó, amely már nem ellenőrizhető tényeken alapul, hanem intellektuális spekulációkon és hiedelmeken alapul, amelyekbe bele lehet tenni mindent, ami veszélyes és ijesztő, és áltudományosan átszellemült.

A corona betegség Covid-19

Ha nyilvánvalóan nem létezik olyan koronavírus, amelyet egy beteg ember testében ki lehetne mutatni, és így koronabetegségként diagnosztizálhatnánk, ezt a tipikus betegségtünetek alapján kell meghatározni. De melyek a Covid-19 korona betegség specifikus tünetei?

"A Robert Koch Intézet (RKI) szerint a Covid-19-et klinikailag" bármilyen súlyosságú (a légutakat érintő) légúti tünetek "határozzák meg " - írja Matthias Müller, és találóan hozzáteszi: „Ez mindennapos definíció, és semmiképpen sem alkalmas a betegség klinikai megfelelő jellemzésére. (...) A "minden súlyosságú légzőszervi tünetek" bármilyen állapot, a teljesen egészségeseken kívül, valahol a légutak területén. Tehát kivétel nélkül minden influenzás fertőzés, minden köhögés, minden szénanátha, minden tüdőgyulladás vagy akár egy banális megfázás definíció szerint valószínűleg "Kovid-19", de egyik sem lehet "Kovid-19".

A "Covid-19" -nek nincs konkrét tünete és tipikus lefolyása. (...)

Ha van egyáltalán valami, amiről azt lehet mondani, hogy ez jellemző a Sars-Cov-2 "fertőzésére" kellő statisztikai jelentőséggel, akkor a "fertőzött" teljesen egészséges és megmarad, mert ez jelenleg a pozitív tesztet végzők több mint 90 százaléka. Ez figyelemre méltó egy olyan globális gyilkos vírus esetében, amely miatt az alapvető alkotmányos jogokat felfüggesztik, és a világgazdaság mesterséges kómába kerül.

A "gyilkos vírus" tíz "fertőzött emberből" nyolcban semmit sem okoz, a fennmaradó résznek az influenzához hasonló tünetei vannak. A tüneteknek csak egy kis része - ismét influenzaszerű - súlyos, ami egybeesik a szezonális influenzával is: (...) néha hónapokig tartó fáradtság még azután is, a betegség lezajlása, test fájdalmak , átmeneti elvesztése szag és íz , vérrögök képződését , kár, hogy az immunrendszer , szervi károsodás , agyi károsodás , szív károsodását .”

Mindez azt is előfordul az influenza, és nem kizárólagos tulajdonát SARS koronavírus-2.

Csak a viszonylag kevés súlyosan beteg betegnél sokkal súlyosabb a betegség progressziója és az utóhatások, tüdőgyulladás esetén pedig a tüdőszövet jelentős károsodását és az érkárosodást találták, amelyek jelentősen különböznek az influenzában fellépő tüdőgyulladástól - még a befogadás után közvetlenül az első vizsgálat során is. Ezek az esetek valójában részletesebb tudományos értékelést igényelnek. A tudományos vizsgálatok, a boncolások és a kutatások eddig nagyrészt nem valósultak meg.

Egyikkel sem. Ezekben az esetekben M. Müller szerint az alapos differenciáldiagnosztika gondját vették, de megelégelték a pozitív koronatesztet, további vizsgálatokat világszerte egyik betegen sem végeztek, legalábbis nem szisztematikusan.

De ettől függetlenül: a helyzet az, hogy statisztikailag irreleváns marginális jelenségről van szó. A "fertőzöttek" túlnyomó többsége teljesen megkíméli ezeket a korábban megmagyarázhatatlan jelenségeket.

Összességében elmondható, hogy "a Covid-19-et (...) meg lehet-e különböztetni valamilyen specifikus tünettel, és nem a normális influenza tipikus lefolyásával." Ezt számos nemzetközi szakértő megjósolta és észlelte, sőt a WHO képviselői is megerősítették a társadalom egésze nem veszélyesebb, mint az influenza.

Következtetés

A PCR teszt segítségével szimulálják, hogy egy rendkívül veszélyes gyilkos vírussal való fertőzés kimutatására használják, amely bárkit megölhet. A pozitív teszteredmények exponenciális növekedése, amely azonban nem kapcsolódik a tesztszám hatalmas növekedéséhez, egy nagyon veszélyes terjedésre utal, amellyel az egészségügyi rendszer nem tudott megbirkózni, félelmet és pánikot keltve.

A pozitív vizsgálati eredmények teljesen értéktelenek, mivel nem bizonyítják vírusfertőzést, még a vírus jelenlétét sem a szervezetben.

Igen, hogy egyáltalán létezik olyan koronavírus, amely külső kórokozóként okozná a betegséget, a világon még sehol sem bizonyítottak tudományosan hibátlan módon.

És maga a "Covid-19" nevű betegség sem veszélyesebb a társadalom számára, mint az influenza, ettől nem különbözik általános tüneteiben.

A szövetségi és az állami kormányok, valamint az őket támogató pártok tudják ezt, vagy tudnia kell, amint erre számos neves tudós újra és újra rámutatott. De a hazugságok és a megtévesztés, a félelem és az ijesztgetés révén a kormányok és korrupt mainstream médiáik - a világ kormányainak többségével elfogadott bűnrészességben - egy teljesen illuzórikus világban tartják csapdában az embereket.

Ez egy óriási szürreális dráma, egy célzott, "stratégiai színház" , amelyet itt rendeznek és játszanak szerte a világon, hogy az emberiséget a valóság és a szürrealizmus nehezen érthető keverékébe szorítsák.

Mennyire szürreális és kísérteties, amikor az embereknek méltatlan káros maszkokat kell viselniük az arcuk előtt, egy nem létező vírustól való félelem miatt, mozgásuk és utazásuk szabadságát korlátozzák, és karanténban tartják őket, hogy megakadályozzák a hamis " A fertőzés láncainak megszakításához ”; amikor az egész kulturális és gazdasági élet végül kómába kerül, és az emberi találkozásokat és a kommunikációt nagymértékben megakadályozzák - egy fantom érdekében!

Orwell totalitárius „1984” -je már régen valósággá vált a hamis egészségügyi vészhelyzet jele alatt. - Mikor kelnek az emberek engedetlenségre és ellenállásra?

forrás:
https://fassadenkratzer.wordpress.com/2020/11/12/ein-gigantisches-gebaude-aus-lugen-und-angst-halt-uns-gefangen/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése