Oldalak

2020. november 25., szerda

PCR-vizsgálatok megbízhatatlanok

 

A portugál bíróság szerint a PCR-vizsgálatok megbízhatatlanok, az úgynevezett bizonyítékok a COVID-19 fertőzésről nem megalapozottak!
Amint azt bizonyára már mindenki nagyon jól tudja, a koronavírus fertőzés és világjárvány egyik legfontosabb kelléke a PCR-teszt. A hivatalos kánon szerint ez az eljárás az, amely kimutatja az ember testében a kórokozót. Ez az a teszt, amelynek eredményeivel nap mint nap riogat a média.
Ma X számú megfertőződést mutattak ki Y országban…
Ma ennyivel nőtt az esetek száma.
Ugye, ismerik?
Nos, eddig is komoly kétségek merültek fel az eljárással kapcsolatosan, annak megbízhatatlansága és az eredmények tetszés szerinti manipulálhatósága okán. Világszerte szakemberek, orvosok sokasága állt ki azon vélemény mellett, hogy a PCR-teszt egyáltalán nem alkalmas arra, amire most használják, vagyis a vírusos fertőzés kimutatására.
A média erről persze mélyen hallgat. Azokat, akik kételkedni kezdenek az általuk közvetített valóságban vírus- és járványtagadónak bélyegzik, cseppet sem törődve azzal a ténnyel, hogy a „járvány-szkeptikusok” még véletlenül sem magát a kórokozót, avagy az általa okozott fertőzés-hullámot tagadják. Sokkal inkább úgy gondolják, hogy a vírus veszélyességét és a megbetegedések számát fújják fel célzatos szándékkal. Ugyanez a média minduntalan „elfelejti” közvetíteni azoknak a szakembereknek a véleményeit, akik a hivatalos narratívával szinte ellentétes módon számolnak be az eseményekről és egészen más következtetéseket vonnak le. Az elhallgatás totális, a legsötétebb időket megidéző jelleggel bír, már a látszatra sem adnak.
Így aztán azon sincs mit csodálkoznunk, hogy az utóbbi idők egyik legjelentősebb fejleményéről sem számoltak be azokon a csatornákon, amelyeken keresztül százmilliók agyát mossák nap mint nap.
2020. november 11-én a portugál másodfokú bíróság szakértők bevonásával végzett vizsgálata után azt állapította meg, hogy a PCR-tesztek megbízhatatlanok, így az ezek alapján meghozott intézkedések (karantén, kijárási korlátozás, kötelező tesztelés – pl. a munkahelyeken) jogellenesek. A bíróság állásfoglalása szerint bármilyen, az egészséges emberekkel szemben meghozott korlátozó intézkedés alapvetően sérti a szabadsághoz fűződő jogainkat.
Margarida Ramos de Almeida és Ana Paramés bírák ítéletükben számos tudományos jellegű tanulmányra hivatkoztak, amelyek megállapították, hogy a 35 vagy több ciklusú PCR-tesztek futtatásakor a pontosság 3% -ra esett vissza, vagyis a pozitív eredmények akár 97%-a is hamis pozitív lehet.
(Indiában - amelyet a világ második legfertőzöttebb országaként tartanak nyilván -, a szokásos ciklusküszöb 37 és 40 között van, így a PCR-teszt megbízhatósága hasonlóan kevesebb, mint három százalék, a hamis pozitív arány így akár 97 százalék is lehet.)
A bíróság állásfoglalása szerint minden olyan PCR-teszt, amely 25 ciklust meghaladó módon mutat ki „fertőzést”, teljesen megbízhatatlan, márpedig a legtöbb esetben a WHO ajánlásával összhangban a legtöbb magánlaboratóriumban, illetve a hatóságok által felállított tesztközpontokban ennél nagyobb mértékű a sokszorosítás, sokszor elérheti akár a 45-öt is.
(Csak emlékeztető jelleggel: Korábban Anthony Fauci, az Országos Allergia és Fertőző Betegségek Intézetének igazgatója, az Egyesült Államokban a járványhisztéria egyik legfőbb arca kijelentette, hogy a 35-ös sokszorosítási érték felett minden eredmény használhatatlan.)
Mindez azt jelenti, hogy azok az emberek, akiket PCR-vizsgálattal tesztelnek, valószínűleg pontatlan, általában hamis pozitív eredményt kapnak. Ez arra enged következtetni, hogy a koronavírus (Covid-19) fertőzöttek száma jelentősen eltúlzott, ez pedig azt jelenti, hogy a pandémia sokkal rosszabbnak tűnik, mint amilyen valójában.
A PCR-tesztnek soha nem volt célja a vírusok kimutatása, ezt már maga a Nobel-díjas feltaláló Kary Bans Mullis is kijelentette egy interjú során. Fontos szem előtt tartani, hogy a PCR-t soha nem szánták kórokozók diagnosztizálására, ennek ellenére mégis erre használják fel a koronavírus tesztek során.
Ha végrehajtanak egy PCR-tesztet és az pozitív lesz, akkor valójában nem történt más, mint az, hogy a vírus genomjának egy töredékét sokszorosították sikeresen. Még akkor is, ha a „kimutatott” fertőző vírusok már régen elhaltak, így tehát a koronavírus teszt pozitív lehet, mert a PCR-módszer a vírus inaktív és elképesztő mértékben sokszorosított genetikai hulladékát is fertőzésnek detektálja.
Sok-sok millió embert téveszthettek meg azzal, hogy ők fertőzöttek, „tünetmentes fertőzők”, majd a hisztériára alapozva tökéletesen jogellenes intézkedéseket vezettek be, amiknek az egész emberiség a kárát látja. Egy többszörös bűncselekményről van tehát szó, amelyben a fővonalas média a társtettes szerepét játssza el.
A bírósági tárgyalásra azután került sor, hogy négy embert kényszerített karanténba a Regionális Egészségügyi Hatóság (RHA). Ezen személyek egyike esett át PCR-teszten, míg a másik háromnál a nagy fertőzésveszélyre hivatkozva nem alkalmazták ezt az eljárást. Az RHA úgy döntött, hogy mindegyikük „fertőző” és arra kötelezte őket, hogy karanténba vonuljanak az előírt kéthetes időszakra. Az érintettek azonnal bírósághoz fordultak, beperelték az RHA-t és nyertek, ezzel remélhetőleg precedenst teremtve a PCR-teszt áltudományos mivoltának megítélésére.
A bírósági állásfoglalás az alábbi linken érhető el:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése