Oldalak

2020. november 24., kedd

Kraken elhagyta a dark webet

 


(Kraken a legendák szerint egy tengeri polipszerű szörny, melynek a másik neve Leviathan. Nem az egész fordítása, csak a lényeg. És ez sem lett egy műfordítás, de a lényeg érthető. Nagyon-nagyon hosszú, viszont sok dolgot meg lehet belőle érteni. és köszönet érte Gianmarco Landinak, aki megírta ezt a cikket, és most sok mindent jobban átlátok, amit eddig csak homályosan kapiskáltam. Értem már, miért nem elég a sima nyilvánosságra hozatal, miért kellett hagyni nyerni bidét, miért gondolták a demokraták, hogy bármi történik is, ők végig tudják vinni bidé győzelmét, még akkor is, ha nyilvánvalóvá válik a csalás, mi a fenétől voltak ennyire magabiztosak, mármint a demokraták, és hogy miért kellett eddig várni T,-éknak.)
Az amerikai patrióták Krakenje elhagyta a dark webet, és előjött a fedezékéből, megmutatva teljes hatalmát. Informatikai csápjaival T. jogi csapata által elszabadított szörny rátekeredik a globalisták nagyhatalmú Leviathanjára, és így kezdetét vette a szétroppantása.
A fordulópont Kraken elengedését követő napon történt, 19-én csütörtökön a Legfelsőbb Bíróságoz benyújtott előterjesztésekor, amikor Giuliani, Sidney Powell és Jena Ellis egy sajtótájékoztatót tartott, közölve, hogy a szörnyet szabadon engedték.
És csakugyan a következő napon, november 20-án délelőtt 10 órakor a keleti parton Pennsylvania állam kormányzó bizottsága összehívta a Dominion igazgatóit, a társaság 50 államból 30-ban számolta a szavazatokat (mindegyik ezek közül szignifikáns állam volt)
A Dominion technikusainak tájékoztatnia kellet volna a felhasznált gépek működéséről a szavazatok gyűjtésére vonatkozólag, de ezt nem tették. A Dominiontól senki sem jelent meg az idézésen, tekintve, hogy mindannyian nagyon tapasztalt technikusok (hackerek), nyilvánvalóan ezekben a napokban lesz majd módjuk elgondolkodni és tudatosítani a szakadékot, amibe zuhantak.(saját megjegyzés: ha igaz, ők el is hagyták az Egyesült Államokat, és törölték profiljaik a Linkedinen, stb.)
A Dominion technikusainak a bujkálása megerősíti, hogy senki se tudja megmagyarázni törvényes működését a szavazatszámláló gépeknek, a glitch-cseket (a szavazatok felcserélést Biden javára) és a merőleges ugrásokat (amikor százezres szavazati blokkok csak egy jelöltre vonatkoztak), tehát ezek a politikai krónika tényei hosszan beszélnek nekünk arról, hogy ér véget Biden médiagyőzelme, azaz a klasszikus pürrhoszi győzelme és az összes globalizációs társának a Waterlooja. Lassan haladok, hogy mindannyian megértsétek, mi is történt valójában, de ahhoz meg kell értenetek, hogy mi volt a számítógépes fronton, tudatosítva a valóságot a látható felszín alatt.

A következő század történelemkönyveibe az életünk úgy kerül be, minta az információ kora, tehát szükséges egy minimális tudásanyag a konkrét és valós életet kifejtő infrastruktúrákról.
Ha megértitek, hogyan működik a Háló, egy minimális elvonatkoztatással megértitek magatoktól, hogy hogyan működik a politika, vagy a pénzügyek, stb. Ahol most mi vagyunk az a surface web, a facebook, twitter, parlament, stb. Amit a legtöbb ember használ. Sokan nem tudják, de e háló alatt van egy deep web. Itt továbbítják egymásnak a bankok, politikusok, multi cégek az információkat. Nyilvánvaló, hogy minden, ami nem jelenik meg a surface weben, nem hivatalos, de ez nem azt jelenti, hogy nem valós vagy fontos, sőt, éppen ellenkezőleg.
Tudnotok kell, hogy a bankok és az államok valódi gazdasági és pénzügyi helyzete nem a surface webben elmondottaknak felel meg, hanem annak, ami a deep weben van, amelyet a legtöbb ember nem láthat. Ebben a mély hálóban bizonyos dinamika figyelhető meg és gyors, amelyen keresztül a bankok eurók milliárdjait cserélik, néha sötétben hagyva a banki adminisztrátorokat, államokat és bármely banki érdekelt felet, mert a deep web kapcsolatban áll egy még mélyebb és az elitre még jellemzőbb mélyhálóval, az ún. dark webbel (black web), amelyen keresztül a bankok hatalmas tiltott spekulációkat hajtanak végre a gyanútlan polgárok kárára. A gyakorlatban Off Ledger (mérlegen kívüli) műveleteknek hívják őket a banktisztviselők hivatalos bevonása nélkül. A "Mély Web" alatt tehát ott van a Sötét Web, amely egy még mélyebb internetes terület, ahol a főszereplők a teljes névtelenség formájában mozognak, és ahhoz, hogy ezt megtehesse valaki, nagy nemzetközi erejű entitásoknak kell lennie. A sötét weben található a 8kun infrastruktúra, amely teljesen anonim módon teszi lehetővé a tartalmak elérését és írását, és itt nyilvánul meg a globalista elit rémálma. Kjúú-ra, az amerikai hadsereg lefedettségével foglalkozó katonai hírszerző személyzetre gondolok, akik azért jöttek létre, hogy az elmúlt 50 évben számos rejtett igazságot fedezzenek fel a surface weben. Sok jel arra enged következtetni, hogy természetesen csak széles körben elterjedt feltételezés, hogy Kjúú-t Flynn tábornok vezeti, aki 2016-ban elsőként beszélt bizonyos vérfagyasztó történetekről a Twitteren, például a Clinton Alapítvány pedosatanizmusáról és korrupciójáról. Itt van egy kép a cikkben egy üzenetváltásról. Amiben cikk írója által Dominion hackerének nevezett valaki sértegeti Flynn tábornokot és a beszélgetés hirtelen leáll, amikor egy férfi fényképét teszik közzé. A fényképen a Dominion egyik vezetője látható. Feltételezhető, hogy a Dominion hackerén pánik lehetett úrrá, mert abbamaradt a beszélgetés ezután.

Mi történhetett? Megtörténhetett, hogy Flynn tábornok rádöbbentette a Dominion hackerét, hogy mindent megfigyeltek és nyilvánvalóan rögzítettek a frankfurti szerverek az elmúlt hónapban, és ennek nem kellett volna megtörténnie az általunk ismert technológiai ismeretek alapján, mert a sötét weben kalózként, vagyis teljes névtelenségben lehet működni. Dominion hackerét én így értelmeztem, mert korábban dicsekvő volt, de aztán nem válaszolt, és elmenekült, miután a feltételezett Flynn tábornok közzétette Aleksander Lazarevicről készített fotóját. A következő kérdés: honnan tudta Flynn tábornok, hogy a 8f656a azonosító valójában Aleksander Lazarevic, tekintettel arra, hogy a 8kun védi a névtelenséget? Flynn tábornok és így Trump ügyvédei egy bizonyos szintű technológiai erővel bírtak a sötét weben.
A történet nagyon érdekessé válik, mert éppen ez a Lazarevic írta meg a választási eredmények módosítására alkalmas algoritmust. Ez egy adatmanipulációs algoritmus, amely szükség szerint növelte Biden szavazatait, hogy a politikai megfigyelők soha ne vegyék észre.
Ezért érthető, hogy a Powell, Giuliani és Ellis sajtótájékoztatóját követő napon a Dominion egyik vezetőjének sem volt bátorsága eljönni Pennsylvaniába, hogy tisztázza, mi történt. Az is érthető, hogy a Skinny Joe vezette pennsylvaniai maffia miért lépett elő azzal, hogy azzal vádolta meg magát a postai szavazáson elkövetett csalás tényleges végrehajtásával, amelynek bűnügyi munkája nyilvánvalóan más szervezeteknek tudható be.
Donald Trump azonban nemcsak golfozott, hanem alaposan kitakarította a Pentagont, és más helyeket is.
Az új védelmi igazgató, a volt dandártábornok, Anthony Tata a napokban Obama elnököt és Clintonkat azzal vádolta, hogy a dzsihádista terrorista hálózatok élén álltak, és azt, hogy mit szeretne kezdeni velük, ha a kezében lennének, nem nehéz elképzelni. A demokraták háborúi vérzették ki a világot és megölték az amerikaiak tízezreit, akiket halálba küldtek a globális sátánizmus radikális tervei miatt.
Végül egy furcsa dolog történt ma reggel:
Huma Abedine, Hillary Clinton jobb keze, feljött a Deep State-ből, és újból tweetelt egy rejtélyes tweetet,ó, Nincs értelme, és Kjúú szerint a kulcs a 811-es számban van. A két év, a két hónap és a 19 nap 811-et jelent Huma Abedin utolsó tweetje óta, aki eltűnt a surface webről az elmúlt 2 évben. Bizonyára 811 nap a legutóbbi tweetje óta, de egyben egy csepp (információcsepp) száma is, amelynek tartalma összefügg a folyamatban lévő eseményekkel. Talán Kjúú a 811 hangsúlyozásával azt akarja közölni Hillary-val, Obamával vagy Brennannal, hogy ismerik azokat az ellenlépéseket, amelyeket a Demek szeretnének megvalósítani? Nem tudom, de hamarosan megtudjuk ...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése